Rólam

Segítek Neked

…abban, hogy a legjobbat hozd ki a weboldaladból, vagy webáruházadból.

2007 óta foglalkozom informatikával

Miért?

Mindig is érdekelt az informatika, már a commodore 64-el ismerkedésnél kiderült, hogy ezzel szeretnék foglalkozni a jövőben. Az élet más irányba sodort, de 2007-től újra elég komolyan a látóterembe került. Azóta megjártam minden lépcsőfokot, amit lehetett. Magamtól tanultam meg mindent, amit tudok, kitartással és szorgalommal. A közigazgatásban, informatikai területen eltöltött 11 év tapasztalata sarkallt arra, hogy ha 15.000 ember munkáját nap, mint nap segíteni tudom, akkor miért ne tenném ezt a saját vállalkozásom keretein belül?!

Hogyan fejlődök?

Elsősorban a napi munka során fejlődöm, hiszen minden nap olyan kihívásokkal nézek szembe, ami nem mindennapi feladat, és azokra megoldást kell találni. Én úgy szoktam fogalmazni, hogy: “Nem tudom megmagyarázni miért, de jön a megoldás…” 🙂

Másodsorban pedig folyamatosan böngészek újdonságok iránt, tutorialokat nézek, keresek, tesztelek, kipróbálok mindent, ami érdekel, vagy amit úgy vélek, hogy hasznát tudom venni a mindennapokban és amit az ügyfeleim javára tudok fordítani.

Szeretnél velem dolgozni?

Lehet, hogy egymást keressük.

Ajánlatot kérek