Stratégia
Technológia
Dizájn

Meggyőződésem

Meggyőződésem, hogy lehet jót csinálni. Ha mindenki odateszi magát, akkor nagyon jó dolgokat tudunk kihozni magunkból és egymásból is. Meg kell találni a közös nyelvet, amellyel könnyen boldogul a megrendelő, a fejlesztő és a felhasználó is.

Szolgáltatásaim

Stratégia

Szeretem előre tisztázni a dolgokat. Szeretem pontosan tudni a feladatot. Így nem lesz a későbbiekben félreértés. Mindenki tudja, hogy mi a dolga és ki, mit vár (el) a másiktól. Előre megbeszéljük, hogy mit, mikorra, és hogyan. Természetesen előfordul, hogy önhibáján kívül csúszik például tartalmakkal, de az a fejlesztéset nem érinti. Ezért célszerű egy jól követhető stratégiával kialakítani a fejlesztés lépéseit, amiben segítek.

Márka

Fontos tudni már a fejlesztés előtt, hogy melyek a márka legfontosabb jellemzői. A versenytársak, a hasonló jellegű termékkel, vagy szolgáltatással rendelkező vállalkozások jellemzőit. A pontos célt, hogy milyen elvásárokkal indulunk el, és milyen racionális határidővel, mit szeretnénk elérni. Ebben is tudok segíteni. Általános elvárás a mai világban, hogy azonnal. : ) De abból néha engedni kell egy picit, ha a realitás talaján szeretnénk megállni.

Dizájn

Mivel mindenhez (is) csak Chuck Norris ért, így a dizájn elkészítése nem feltétlenül fejlesztői feladat. Szép érzékkel, jó színvilággal, jól átgondolt betűtípusokkal, méretekkel, képekkel el lehet érni a kívánt hatást. Amennyiben konkrét elképzelés van, akkor a dizájn-terv alapján könnyen elkészíthető egy weboldal, viszont, ha nincs ilyen, akkor a egy grafikus barátom szívesen készít egyet.

Marketing

Az online marketing világa sem az egyszerűségéről híres. Az általam készített weboldalak, shopok tudják támogatni az online marketinget, de ahhoz, hogy igazán megfeleljen a követelményeknek, külön online marketingesre van szükség, aki segíteni tud az oldalt hozzáigazítani az egyedi igényekhez, facebook kampányokat koordinálnak, seo-znak és minden egyebet, amire marketing szempontból szükség lehet. Ebben egy másik kedves barátom tud a segítségünkre lenni.

Technológia

A WordPress több mint 54 000 bővítménye segítségével weboldalunkat az igényeinknek megfelelően alakíthatjuk. Létrehozhatunk webáruházat, galériákat, levelezőlistákat, fórumokat, készíthetünk statisztikákat és válogathatunk további sok más bővítmény közül.

Fejlesztés

Elsősorban WordPress oldalakkal dolgozom, de Drupal és Joomla motorokkal is volt már dolgom, ismerem őket. Amiért a WordPress mellett döntöttem, az a rendeget bővítmény, ami könnyen egyediesíthető, így az egyedi igényeket is ki tudjuk szolgálni anélkül, hogy sok hónapos, vagy éves fejlesztésekbe kezdenénk. Ez óriási idő, és költség megtakarítást jelent a megrendelőnek és a vállalkozónak is. Természetesen egyedi fejlesztést is vállalok.

Áraim

Landing Oldal

Egyetlen oldal, az ötlete(i)d vagy terméke(i)d bemutatására.
induló ár

50.000,- Ft

Egyedi fejlesztés, akár saját, akár WordPress

Ha már van weboldalad, és szeretnél módosítást kérni, vagy tovább fejleszteni.
induló ár

5.000,- Ft / óra

Wordpress frissítések

A WordPress keretrendszer, valamint a bővítmények frissítései.
induló ár

5.000,- Ft / hó

Céges Weboldal

Teljesértékű weboldal a céged bemutatására, tartalommal.
induló ár

150.000,- Ft

Webshop

Teljesértékű webshop több funcióval és dizájnnal
induló ár

150.000,- Ft

Mobil Applikáció

WordPress weboldal mobil applikációvá konvertálása, vagy új weboldal létrehozása már applikációhoz illesztkedve. (IOS, Android).
induló ár

200.000,- Ft

Névjegy, logó, csomagolás tervezés

Ha megadod a témakört, akkor szívesen segítek megtervezni logódat, csomagolásodat, vagy névjegyedet.

Egyedi Ajánlatok

Abban az esetben, ha valami egyedire vágysz, vagy egyedi megoldással kell szolgálni, örömmel találok ki olyan megoldást, amely megfelel az elképzeléseidnek.

Íratkozz fel híreleveleimre

Adataidat bizalmasan kezelem, és csak olyan harmadik féllel osztom meg, akik lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveimet.